<
image
Posted by Admin in Škola fudbala

Vesti: Kamp Zlatibor - dan 5.

Žestoko jutro i opuštajuće popodne

I peto jutro lepo, sunčano ali i toplo. Pioniri su muški izneli svoj "težak" posao i odradili fizički zahtevan trening na profesionalnom nivou... ali da ih ne ureknemo. Posle treninga su bili nagrađeni bazenom u komes u potpuno uživali. Đakuzi im je bila glavna zanimacija. Popodne su imali jedan opuštajući trening pa smo odlučili da uvežbavamo prekide. Jedva smo im na kraju treninga oduzeli lopte i poslali u odmaralište.

Plavci i argentinci su se jutros družili sa Kariokama i odigrali još jedan kvalitetan meč. Neizvesnost i goledeada su postali naš zaštitni znak pa je i ovaj meč prošao u takvoj atmosferi. Za pohvalu je odigrao naš najmlađi član na kampu Aleksa Dobrosavljević koji je u prvom poluvremenu ostvario učinak 1 gol i jedna asistencija. A tek što se i dalje prepričava projektil koji se zario u mrežu Pece Minića sa pola terena u poslednjim sekundama meča. Viktor Đukić i Filip Zavišić su danas držali odbranu pod konac. Popodne su malci radili na kondicionim trenerom Danijelom koja im je priredila šetnju do prelepog mesta na Zlatiboru - do čuvenog "spomenika".

Veče smo proveli uz večiti derbi i bio je svako uz svoje i sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi baš onako kako i treba na ovakvom fudbalskom kampu.

Sutra nas čekaju nova uzbuđenja pa idemo spavati! Pozdrav